Päätimme osallistua pentunäyttelyyn, koska molemmat keväiset pentueemme olivat juuri sopivan ikäisiä tähän lähinäyttelyyn. Eikä osallistuminen ollut turhaa, sillä suureksi yllätykseksemme kasvattimme Romeo voitti luokkansa ja muut urokset ja lopuksi vielä koko rodun eli Romeosta tuli ROP-pentu. Muista pennuistamme Nella sijoittui luokassaan hienosti toiseksi ja sai kp:n ja Moona oli kolmas. Pikkunartuissa Mandy esiintyi iloisesti ja oli toinen. Kaikki saivat hyvän arvostelun. Kasvattajaluokankin voitimme ja saimme kp:n! Sivuhuomautuksena vaan, että olimme ainoa kasvattaja tässä rodussa, emmekä osallistuneet isoon kehään, vaan päästimme pentuset koteihinsa lepäämään. Romeon kanssa jäimme kuitenkin isoon kehään, koska siellä oli 9-ryhmässä oma tuomarimme. No se jäi kuitenkin sellaiseksi "ohimarssiksi", johon olemme tottuneet cavalierien kanssa.

Pikkupippurimme Bessy osallistui myös pikkupentuihin, mutta "töpöttely" eli liian lyhyet askeleet nähtävästi tipauttivat kolmanneksi.  Muuten arvostelu oli hyvä ja tästä on hyvä jatkaa harjoitusta.

Kaikenkaikkiaan oli todella hyvä päivä, nähtiin paljon tuttuja ja oli myös mukava tutustua muihin, joista moni oli ekaa kertaa näyttelyssä.