Tämä näyttely oli aika 'Emmy-painotteinen' meidän osaltamme. Mukana Emmyn viimeisestä pentueesta (Sideways Sable Esquiress & Vouges Invincible) 6 puolivuotiasta, neljä urosta ja kaksi narttua. Kaksi narttupentua jäi vielä koteihinsa harjoittelemaan. Lisäksi oli Emmyn molemmista aikaisemmista pentueista osalistuja avoimessa luokassa, uroksissa Sulo ja nartuissa Aino :D!

Pentumme siis näyttäytyivät runsaslukuisena, kiitos omistajille osallistumisesta! Kaikki pennut saivat pikkupentuluokassa KP:n eli kunniapalkinnon ja neljän parhaan joukkoon sijoittuivat uroksista ruby Simba eli Sideways Off The Record P-PEN 2. KP ja nartuissa b&t Mona eli Sideways Oh Darling P-PEN 3. KP. Muut osallistujat olivat Oiwa eli S. On A Roll, Sulo eli S. Over The Moon, Walle eli S. Off The Wall ja Hertta eli S. Oops I Did It.

Pentukasvattajaluokan arvostelu oli mitä mainioin: "Ryhmä koostuu neljästä BT:stä ja rubysta. Kaikki pennut ovat erittäin kaunispäisiä ja -ilmeisiä. Hyvät rungon mittasuhteet sekä kulmaukset. Koirat liikkuvat ja esiintyvät hyvin ja niillä on eloisat luonteet. PEN KASV 2. KP  Kuvassa yllä vasemmalta Moona, Hertta, Oiwa, Walle ja Simba omistajineen.

Pentujälkeläisluokassa Emmy-emä (Sideways Sable Esquiress) esitteli pentujaan: "Ryhmä koostuu BT emästä, neljästä BT ja yhdestä ruby pennusta. Emä on jättänyt pennuilleen kauniin päätyyppinsä ja runkojen hyvät mittasuhteet sekä kulmaukset. Pennuilla on erittäin hyvä turkin laatu, suora ja silkkinen. Kaikilla erinomaiset luonteet ja hyvät liikkeet. PEN JÄLK. 2. KP  Kuvassa vasemmalta Sara Emmyn kanssa, Jaana ja Mona, Anna-Maria ja Hertta, Jaana ja Oiwa, Iiris ja Walle sekä Noora ja Simba. Simba taitaa miettiä juuri, että ei ala tähän hommaan noiden mustiaisten kaa... ;D

Suurkiitos näistä kuvista Oiwan isännälle, Arille! Onneksi sieltä löytyi lukuisia hyviä kuvia pennuista.

Aikuisista koirista menestyi erinomaisesti kasvattimme ja niinikään Emmyn jälkeläinen Aino eli Sideways Sable Marimba NUO ERI1 SA PN3 V-SERT. Uroksissa teki näyttelydebyytin Emmyn ekasta pentueesta blenheim uros  Sulo, eli Sideways No Idea saaden hienosti tuloksen AVO EH.  Mukanamme oli myös Nuppu eli Sideways  Lot Like Honey, joka kävi terveystarkastuksessa ja kaikki oli ok, näyttelypuolella tuli AVO EH. Luca ja Niro esitettiin myös, mutta heillä ei ollut paras päivänsä ;(