Epätoivoiselta tuntuu silloin, kun pesee koiraa näyttelyä edeltävänä päivänä ja käteen jää 'kiloittain' irtokarvaa. Epätoivoisia näyttelytulosten suhteen olimme vielä perjantaina lähtiessämme enemmänkin huvireissuksi luokitellulle matkalle kohti Eckerön KV-näyttelyä. Matkaseura oli kuitenkin erinomaista ja autossamme tunnelma oli todellakin tiivis (4 hlö + 10-12 koiraa!) mutta hauska. Olimme vuokranneet mökin n. 15 minuutin päästä Eckerö-hallista ja retkueemme koirat tulisivat osallistumaan sekä lauantaina kuin myös sunnuntaina niin näyttelyyn kuin agilityyn. 

Cavalierit ja kingcallet olivat vuorossa lauantaina puoliltapäivin ja suureksi iloksemme Emmy sai ERIn ja paljon kehuja tuomarilta (A. Paloheimo) - Emmy sijoittui epävirallisesti viidenneksi suuresta 10 nartun avoimesta luokasta. Emmyn näyttelykäyttäytyminen on taas ihan aitoa 'Emmyä' ja pöydälläkään ei enää peruutella. Remmissä nätisti kävely onkin sitten seuraava treenikohteemme, Emmy kun vetää innostuessaan aika hurjasti.

Seuraavaksi rotu sitten vaihtui ja kehään astelivat kingcallet. Coffyn ensimmäinen virallinen näyttely sujui hyvin (tuloksena erinomainen EH :)) neidon vastusteluista huolimatta. Kovasti on neito vielä kuitenkin keskeneräinen, joten odottelemme varmaan vielä jonkin aikaa, ennen kuin ilmoittelemme seuraaviin koitoksiin. Tuomarimme oli selvästi iloissaan kummankin kigcallemme luonteesta, ja tästä olemmekin erityisen ylpeitä.

Buffyn kanssa riensimme sitten kehään heti Coffyn jälkeen ja turkiton mutta aina niin iloinen 'pahvi' sai ERIn ja sen myötä sen kolmannen sertin ja FIN MVA arvon. Erityisen ihanaa oli tämän jälkeen saada lukea arvostelu, jossa tuomari on löytänyt koirasta kaikki sen hyvät ja huonommatkin puolet. Buffy on kehittynyt kovasti Coffyn saamisen jälkeen ja alkaa nyt vihdoin olla niin sanotusti valmis, joten oli erityisen kivaa saada näyttelyrupeaman päätteeksi se muotovalion titteli. Buffy kiittää suurta fanijoukkoaan ja palaa kehiin säästeliäästi kenties veteraani-ikäisenä. Kauniit näyttelykuvat Buffysta tulossa hovikuvaajamme Halla Seppälän kamerasta lähipäivinä!

Buffyn tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu harrastukset ja kentien pieni perheenlisäyskin... ;) Buffy on osoittautunut erinomaiseksi harrastuskoiraksi ja harjoittelemmekin koti-tokoa silloin tällöin. Jos joskus tulevaisuudessa rohkenemme, saattaa Buffy päästä kokeilemaan taitojaan johonkin möllitokokisaan. Luonnetesti on suunnitelmissa ensi vuoden aikana.

Tällaista kuuluu siis tänne Sideways-kennelin sivukonttoriin Helsinkiin - paljon terveisiä ystäville!