Olipas näyttelyreissu! Väsymyksestä ja vajaan neljän tunnin yöunista huolimatta lähdimme kokeilemaan onneamme Eckerön kansainväliseen näyttelyyn - viime vuonna meillä oli aivan mahtava reissu ja tänä vuonna meno senkun parani ;) Mukaan olimme ilmoittaneet näyttelykokemusta keräävään Orlyn, pentujen jälkeen hieman kevyessä turkissa olevan Emmyn sekä huviksemme vuosi sitten viimeksi näyttelyssä käväisseen Buffyn. 'Maskotiksi' mukaan lähtenyt Buffy yllätti meidät totaalisesti ja veikin koko potin...! Paikalla oli kahdeksan kingcallea ja asettelu oli kuin Suomi-Ruotsi maaottelussa, 4 kingcallea Suomesta ja 4 Ruotsista. Buffy esiintyi nyt ensimmäistä kertaa valioluokassa ja voitti sitten lopulta kaikki ollen rotunsa paras. Buffy on aina jakanut tuomarien mielipiteitä värityksensä johdosta ja saanut sen takia kerran jopa T:n. Nyt tuomaria viehätti pikkuisessa 'pahvissamme' sen ylväs ryhti liikkeessä, erinomainen ylälinja ja sivuliikkeet. Tuomari oli myös erityisen ihastunut Buffyn päähän sekä leveään alaleukaan.

Orly ja Emmy esiintyivät myös hienosti Emmy tullen toiseksi avoimessa luokassa ja lopulta sijoittuen parhaana yksivärisenä narttuna paras narttu neloseksi. Olemme todella ylpeitä hienosta Emmystämme! Orly lähestyy todellista hämähäkki-ikää mutta sai kuitenkin kiitosta tuomarilta muun muassa hyvistä liikkeistä ja ihanasta luonteestaan. Tuloksena oli KP ja ROP-pennun titteli.

Matkaseura oli aivan loistavaa - kiitokset Halla, Reeta ja Kata sekä kaikki näyttelyssä ja matkoilla tavatut - ensi vuonna taas uudestaan...?!

1946438.jpg

672897.jpg Eckerö International Dog Show
To make a long story short - Buffy took us by surprise and won the whole lot being Best of Breed and gaining a CACIB. Emmy did great being the best wholecolour bitch and being placed 2nd in the Open Class and 4th best bitch in the final ring. Orly was Best Puppy again - he is now approaching the 'leggy-phase', but still manages to please the judges with his outstanding character and steady movement. We are overjoyed by all of this success and hope to come back to the ground level at some point ;)

A great big thank-you to everyone we met - to our lovely travel company and the old and new friends we had the pleasure to meet!