Buffy ja Emmy ovat kiertäneet muutamassa näyttelyssä näin loppukesän kunniaksi - Buffy ihan muuten vaan, koska turkkia tuntuu nyt olevan kerrankin ja Emmy treenaamassa pois mörköjä. Näyttelyseura on ollut erinomaisen mukavaa ja meillä onkin ollut mahdollisuus kulkea kimppakyydeillä - mikä sen kivampaa, säästyy hieman tuota luontoakin! ;)

Buffyn näyttelyuran pohjanoteeraus koettiin Tervakoskella - kingcalle-rouvamme näillä näkymin joksikin aikaa viimeisessä näyttelyssä; tuomari suorastaan yökkäsi Buffyn värityksen takia ja etsi sitten kaikkia mahdollisia ja mahdottomiakin virheitä sen lisäksi - mm. turkki oli liian pehmeä...?! Ja sehän ei ole edes mitään höttö-karvaa vaan ihan kaunista ja silkkistä, emme siis oikein yhdy tuomarin mielipiteeseen. Tuomarin kirjaama mielipide Buffyn värityksestä kuului kuitenkin seuraavasti: " Ei ihanteellinen tricolour-väritys. Liian tumma tricoloriksi ja aivan liian paljon valkoista ollakseen black & tan" - kyllä sitä onkin hihitelty. Koiralla oli myös tuomarin mukaan epävakaat kulmaukset sekä edessä että takana - ymmärtäisimpä tämänkin. No, jos jollakulla kuitenkin on epäselvää miten tricolor on värittynyt, niin rotuesittelysivuilla on se oikein rotumääritelmässä - Buffy täyttää sen toki, vaikka onkin tumma, mutta eihän sitä nyt aina voi kaikkia miellyttää - ja toistaiseksi emme pidä väritystä nyt niin olennaisena seikkana tässä harvinaisessa rodussa :D No, vaikka tarkoitukseni oli peruuttaa Buffyn osallistuminen jo tuomarinmuutoksen takia, sen mahdollisuuden ohi mentyä saimme ainakin uusia kokemuksia kingcalle-kehän laidalta ;)

Emmyn treenaus pois viime-messarin kauhunhetkistä on edennyt oikein kivasti - Kouvolassa Emmy vielä peruutti hyvin voimakkaasti pöydällä ja tämän avittamana tuloksena H. Seuraavana päivänä otimme sitten härkää sarvista ja teimmekin oikein kunnolla töitä ja niksien avulla Emmy ei edes muistanut että se hetki kun tuomari lähestyy pöytää on pelottava --- tuloksena ERI ja seuraavaksi lähdemmekin sitten treenaamaan noita neidin silmiä - ne kun tuppaavat menemään aina kiinni kun ollaan kehässä ;) Tervakoskelta ja Kaivarista Emmylle kivat arvostelut ja EH:t ilman mitään peruuttamisia pöydällä. Kaivarissa tuomari jakelikin ERIä siihen malliin kuin ennen vanhaan SA:ta, joten olemme todella tyytyväisiä tähän tulokseen. Ehtipä Emmy käydä myös Helsingin epävirallisessa Colour Show:ssa ja voitti b&t luokan ja oli lopulta BIS3 - tuomarina T. Poikolainen-Däuber. Kiertopalkinto ja kansio odottavat hyllyllä puumerkkiä.

Että tällaista tänne tällä kertaa kuuluu - terveisiä vaan kaikille!