Tämänvuotinen messariviikonloppu kului nopeasti ja oli ohi ennen kuin huomasimmekaan. Hauskaa oli ja vaikka rotuyhdistyksen infoständillä aikaa kului eniten, tuntui että oltiin monessa mukana. Oli myös mukavaa rupatella taas rodusta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Kumpanakin päivänä oli lisäksi Kennelliiton ideoima kääpiökoirien esittelytilaisuus isossa kehässä, johon otimmekin osaa asianmukaisesti puvustettuina :) (kuvia löytyy ainakin seuraavasta osoitteesta: http://zodellin.fi/2812/esittely/ - esitys on minulla videoitunakin, mutta katsotaan koska saan sen purettua...!). 

Sunnuntaina rotujemme ollessa näyttelyvuorossa tulikin hoppu kiiruhtaa kehän ja ständin välillä; Coffy ihastutti 'jumalaisella' päällään, mutta tuloksena oli vielä EH rungon kehittymättömyyden takia. Olimme erittäin tyytyväisiä tulokseen ja haemmekin vielä Coffylle ihan näyttelykokemuksia, hän kun ei ole samanlainen diiva ja kehäkettu kuten vanhempansa ja tykkää ottaa asiat ihan omalla vauhdillaan. Bessy esiintyi sen sijaan kuin vanha tekijä ja sijoittui kolmanneksi narttupentujen joukosta. Tuomarilta tuli myös kehuja luokan kauneimmista silmistä :). Emmy sai myös kehuja ja erinomaisen arvostelun, mutta turkin niukkuus ja vielä hivenen keskeneräinen runko antoivat tuloksena EH:n. Emmyä ei tämä haitannut, koska oli mukana parrasvaloissa cavalier-rotuesittelyssä messarin isossa kehässä.

Tähtihetkemme oli näistä hyvistä tuloksista huolimatta ihanaisen Hunajaisemme sijoituttua ensin ensimmäiseksi veteraaniluokassa ja sen jälkeen vielä neljänneksi paras narttu -luokassa. Honeyn esiintyminen oli sille todella tyypillistä villiintynyttä 'tytönhupakkoa', josta steppaustakaan ei puuttunut. Honey palkittiin lisäksi VSP-veteraanina. Myös Honey sai kutsun isoon kehään - nimittäin vastaanottamaan palkintoa päivän (ja koko viikonlopun) vanhimpana koirana - ikää ikinuorella tyttösellämme on 15 vuotta ja 7 kuukautta. Tuntui hienolta, että juuri cavalier vastaanotti tämän palkinnon, ikäänkuin pienenä muistutuksena, että rodustamme löytyy myös näitä todellisia helmiä, joiden askelta ei ikä tai sairaudet paina. Honeyn arvostelu kuului seuraavasti:

"Upea, lähes 16-vuotta vanha black & tan -narttu. Erinomainen pää ja ilme. Mahtava luonne. Eräs päivän parhaimmista liikkujista. Koira on kunniaksi omistajalleen, koska pitkän iän salaisuus ei ole ainoastaan geeneissä, vaan myös omistajassa. "
VET ERI VEK1 PN4 VSP-VET


1125619.jpg

parempia kuvia tulee toivottavasti lisää piakkoin...