Olimme Bessyn (5 kk)  kanssa mätsäreissa Kupittaalla 4.9. ja matka parkkipaikalta sujui muuten hyvin, mutta puolessa matkassa oli yksi koiruus emäntineen istumassa penkillä ja Bessypä nosti kauhean älämölyn. Jatkettiin matkaa ja sain Bessyn hiukan rauhoittumaan, mutta hetken päästä oli taas koiruus vastassa ja haukku alkoi taas. Hetken päästä tultiin mätsärialuelle ja koiria oli varmaan satakunta paikalla, jopa hiljeni "trapantti" (se on lempinimi meidän ihanalle "itäsaksan ihmeelle").

Itse näyttely sujui todella hyvin Bessyn osalta. Saimme punaisen nauhan, kanssakilpailijana oli ruskeavalkoinen, kaunis bordercollie. Mutta Bessy oli niin terhakas ja esiintyi kuin vanha kehäkettu. Jatkoissa sitten punaisten loppukilpailussa meitä ei enää edes huomattu, sinisissä vastapelurimme bc sai ansaitusti neljännen sijan ja palkintopussukan.

Mukana mätsäreissä olivat myös kasvattimme Romeo ja Moona. Kummatkin esiintyivät ekaa kertaa  emäntiensä kanssa ja kaikki sujui hyvin. Kaivarissa olin vielä kasvattajan ominaisuudessa esittämässä kumpaakin, mutta nythän  tuli hyvää harjoitusta kummallekkin. Vielä ollaan pentuluokissa, joten ei tarvi ottaa mitään niin tosissaan. Ja yleensäkin näyttelyissä pitää aina muistaa, että urheilumieltä reippaasti mukaan, niin "pärjää", oli tulos sitten ihan mitä tahansa.